Magyar | English

RTG Kft.

RTG Vállalati Felelősség Tanácsadó Kft.

Alapítók

Rólunk

Az RTG Vállalati Felelősség Tanácsadó Kft.-t két jó barát alapította 2006-ban. Ma a társaság a vállalati felelősségvállalási / fenntarthatósági tanácsadás leghosszabb idő óta fennálló cége Magyarországon és a piac meghatározó szereplője.

Küldetésünk

Hisszük,

hogy a globális kihívások közös erőfeszítéssel megoldhatóak, és a sürgető feladatok világszerte és Közép-Kelet Európában is arra ösztönzik a vállalatokat, hogy működésükben a fenntarthatóság alapvető célként legyen jelen. Meggyőződésünk, hogy a felelősségvállalás valamennyi szektorban, vállalatmérettől és tulajdonosi struktúrától függetlenül fontos, ugyanakkor a vállalatok egyedisége meg kell, hogy mutatkozzon a felelősségvállalás tetteiben, fókuszaiban is.

Célunk,

hogy átfogó fenntarthatósági / felelősségvállalási tanácsadási tevékenységünk révén és széles tapasztalatunkat felhasználva, egyedi szolgáltatásokkal segítsük Megbízóinkat a fenntarthatóság útján és az érintettek elvárásainak megfelelő tevékenység végzésében. Büszkék vagyunk arra, hogy elhivatottságunk és szakmai érdeklődésünk nem csökkent a kezdetektől. Fontosnak tartjuk folyamatosan bővülő ismereteink és tapasztalataink átadását a jövő szakemberei számára.

Csapatunk

A két alapító eltérő gondolkodása és világlátása jól kiegészíti egymást, egyben hozzájárul a társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság különböző aspektusainak érvényesüléséhez.

Tóth Gabriella
Tóth Gabriella

fenntarthatósági tanácsadó, okleveles közgazdász és okleveles tájépítész mérnök.

2007-től 2012-ig az RTG ügyvezetője, jelenleg is szakmai vezetője. Szakmai érdeklődése a fenntarthatósági teljesítmények mérhetővé tétele, kontrollja, elmélyítése a szervezeten belül és a környezetvédelmi elkötelezettség megjelenítése, növelése. A környezeti kérdésekben való jártasság elméleti alapjait a tájépítész szak mellett a közgazdász szak környezet- és vidékfejlesztés szakirány képzése jelentette számára. Egy holland környezetvédelmi NGO-nál, majd Magyarországon területfejlesztési tanácsadóként dolgozott.

Radnai Tamás
Radnai Tamás

ügyvezető, fenntarthatósági tanácsadó, okleveles közgazdász.

2015-től a KÉZMŰ- és ERFO Közhasznú Nonprofit Kft.-k kommunikációs igazgatója. Részt vett az ELTE közgazdász-jogász képzésében. Ösztöndíjasként a Wirtschaftsuniversität Wienen több tárgyat is hallgatott, melyeknek központi eleme a CSR volt.
Érdeklődési területe a CSR kommunikációja, a stakeholder (érintetti) kapcsolatok és a szervezetfejlesztés a felelősségvállalás kapcsán. A CSR-t a vállalati és a public affairs stratégia részeként is értelmezi.